Право в сърцето! +1 ! ПП: Оправи ламперията.
И аз съм "за".Аспиратора и фурната-в инокс или черно.
Койо да й оправя по-точно? Питам сериозно. Направо ми се отели вола докато я докарам тая патина. Добре че все още има добри хора да ударят едно рамо в материалите и текстурирането те си знаят кои са
Нямам предвид патината. Мисълта ми беше да и сложиш едно первазче отгоре, да я вдигнеш една идея по-високо (облегалките на столовете), и че стои леко недовършена до вратата.
Цитат на: te4o1 в април 04, 2011, 06:39:19 pmПраво в сърцето! +1 ! ПП: Оправи ламперията.Койо да й оправя по-точно? Питам сериозно. Направо ми се отели вола докато я докарам тая патина. Добре че все още има добри хора да ударят едно рамо в материалите и текстурирането те си знаят кои са
Виждам, че си направила и вратата на стаята в същия цвят - според мен идва малко в повече и би стояло по-добре, почти контрастно ако е просто чисто бяла. Същото се отнася и за прозореца и "обръщането" на прозореца с бял перваз - мисля, че ще се върже страхотно. Ако сложиш и корнизи или по-скоро просто бяла линия на стените под тавана мисля, че ще стане перфектната американска кухня
Да не станат прекалено вехти - достатъучно много патина има по кухнята, масата, столовете, аксесоарите. На този фон улстрамодерните уреди и т.н. създават усещането за лукс и модерно. Затова си мисля и че обърнати прозорци и бяла врата ще се вържат. Но и твоето решение изглежда доста добре, успех
И ние знаем кои са