Относно разхищението на материал може би си прав, но иначе няма как да постигна същия ефект.
много е симпатична! много харесвах и предната ти масичка, и тази е много хубава! отделните тела ми се струват твърде близо едно до друго, сигурен ли си, че при въртенето няма да се засекат някъде? .. по едно време обмислях, компактна кухня на подобен ротационен принцип, но формата беше кръгла... аз срещнах този проблем и при увеличаване на разликата в разстоянието между отделни тела ми се стори компромис с визията и затова /поне временно/ зарязах идеята..
Такова понятие, като "разхищение на материал" в съвремения дизайн е нелепо!
Цитат на: Десислава Средкова в юли 06, 2009, 04:47:16 pmмного е симпатична! много харесвах и предната ти масичка, и тази е много хубава! отделните тела ми се струват твърде близо едно до друго, сигурен ли си, че при въртенето няма да се засекат някъде? .. по едно време обмислях, компактна кухня на подобен ротационен принцип, но формата беше кръгла... аз срещнах този проблем и при увеличаване на разликата в разстоянието между отделни тела ми се стори компромис с визията и затова /поне временно/ зарязах идеята..Нещо такова ли: