добра идея, но нали се сещаш, че с толкова претенциозен стил ще ограничиш много кръга от клиенти?Моето мнение е, ако искаш да я развиеш като продукт: Направи си една принципна конструкция - основа и покажи няколко стила, в които може да се изпълни. Тогава ще имаш гъвкавост(откъм кръг клиенти), а стила ще ти идва от декоративни панели, с които да я затворишУспех!
Боже в колко тъжна държава живеем! На това чудо не може да се даде коментар-то надхвърля всичко!
Наистина ли съпоставяте конструкцията в този интериор и тази класическа камина с Галерията в Милано ? Без да имам претенции да разбирам от класика тя обхваща твърде обширен период от време да кажем oт месопотамските култури до началото на инсдустриалната епоха... Затова и са въпросите за кой точно вид класика става дума, както тук такаи в останалите проекти...може би малко повече стилови разяснения, подкрепени с референции ще прехвърлят спора в нещо по-градивно...
Наистина ли съпоставяте конструкцията в този интериор и тази класическа камина с Галерията в Милано ? Без да имам претенции да разбирам от класика тя обхваща твърде обширен период от време да кажем oт месопотамските култури до началото на инсдустриалната епоха... Затова и са въпросите за кой точно вид класика става дума, както тук такаи в останалите проекти...може би малко повече стилови разяснения, подкрепени с референции ще прехвърлят спора в нещо по-градивно...Казах ли вече ,че това е най-хубавата ти снимка от всички до момента или просто съм си го помислил?Италия ти действа добре, ще чакаме следващата !:))
Всичко ми напомня сцената когато Чарли Чаплин, като Хитлер подмяташе със задника си земното кълбо! Малкия човек в огромния си лъскав кабинет! Нищо не се е променило! Само тука уливането в пищност и кич минава всичко!