Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/diblacom/sreda/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/diblacom/sreda/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3
- Монтаж на Мебели,фигури от ГК

DIBLA

работа => Работа - предлага и търси => : Vector April 24, 2014, 06:14:36 AM

: Монтаж на Мебели,фигури от ГК
: Vector April 24, 2014, 06:14:36 AM
Здравейте,занимавам се с сглобяване и монтаж на мебели от ПДЧ и МДФ както по проект на клиента,така и с готовите мебели в кашони.
Също ,монтирам фигури от гипскартон -право и криволинейни,със и без скрито осветление..
За повече информация и снимки на наши завършени проекти на лично.
: Re: Монтаж на Мебели,фигури от ГК
: Павел Янев April 24, 2014, 09:47:20 AM
А ние продаваме буквари ... като за наши хора, безплатно дори ... ама няма кой да ги чете ...

"СЪС сглобяване!"
"С и без."


: Re: Монтаж на Мебели,фигури от ГК
: Vector April 25, 2014, 06:13:27 PM
Хе хе.. Да.правописа ми е слаб,всъщност никога не съм твърдял че е добър.
За мен са важни и ме вълнуват други неща,прекарвам денят си на обекта или в работилницата,където сглобявам и монтирам всеки детайл с точност до мм. за да може мебелите да изкарат години.
Аз съм работил в големи фирми,в които проектанта визуализира чудесно,и като започна да сглобявам от разкрои ,си проличава че дизайнера въобще не е наясно как се правят мебели,не че няма да се получат,просто живота им е съкратен на половина ...
Така че ,за човека с буквара ми е през ... щом си "мисли" че създава виртуални мебели ,а в техническата част е пълна 0.
Хайде сега да отвориш буквара с име: ТЕХНОЛОГИЯ ЗА СГЛОБЯВАНЕ НА МЕБЕЛИ ,за да разбереш всъщност колко си малък :)
п.п. Сега погледнах сайта ти,наистина си малък  ;D
(http://allin.bg/wp-content/uploads/2014/04/Untitled-27.jpg)
Само от фасадата ми става ясно че грам не разбираш,ако някой като теб ми проектира мебелите в къщи, е мн.вероятно да има тежки дни..
: Re: Монтаж на Мебели,фигури от ГК
: Vector April 26, 2014, 06:15:09 PM
И понеже не започнахме добре .. и съм мислил ,подобна мебел .. Реших да споделя (дано ,не съжалявам)Можеш да окачиш корпусите на разчертаната стена .с разстояние по (да кажем)5-70мм. -фуга  в която по-средата да минава профил,обкантен с материал ,да кажем гипс-картон - подчертан с LED-лента .....!!Като забравих ,да вметна че по този начин ще вдигнеш долните шкафове над перваза ....
 Не мога да чертая на PCто с 3D програми(не мога и да пиша :) ),но мога да ти го начертая с Paint -перфектно (дори криволинейно),и после да ти го изпълня с точност до мм. 
: Re: Монтаж на Мебели,фигури от ГК
: Емил Колев April 29, 2014, 10:11:59 AM
За мен са важни и ме вълнуват други неща,прекарвам денят си на обекта
- което не ти дава повод да нападаш архитекта :) Той всъщност се грижи всички, които като теб си прекарват деня там да дадат положителен краен резултат :)

Уважаеми Колега.
Не мисля, че е редно с такъв тон да нападаш хората. Направили са ти забележка, че пишеш неграмотно - ти се засягаш и даваш компетентно професионално мнение, отнасящо се до конструктивната замисъл на човек, когото дори не познаваш.
Интересното е, че влизаш в ролята на Коректив и дори предлагаш безплатни съвети за конструкции.... а няколко теми по-нагоре питаш колко панти се слагат на една отваряема врата на гардероб с надстройка. Пропуснах да отбележа, че пантите, които ще ползваш са " немски на хети" (цитат).

Та в този ред на мисли, не виждам какъв акъл си тръгнал да даваш, въпреки, че "си работил в големи фирми", където си се убедил колко некомпетентни дизайнери има.
Аз те съветвам да четеш повечко, да научиш как стоят нещата с пантите, при това не само немските.... и тогава да пишеш, освен ако не си на обекта.

Колкото до факта, че си слабо грамотен - ВАЖЕН Е !!!
Защото това е уважение към самият себе си, като личност. А човек, който не уважава себе си, не може да уважава и другите - да ги наречем клиенти.

Така, че не се засягай, а си припомни правописа. Там може да откриеш и истината, че гардеробите с надстройки вече не са " толкУ фЕшън" :) Особено тези, при които се използва ПДЧ на "Егър" (пак цитат). Като се замисля, преди опресняването на правописа няма да е зле да научиш правилните имена на доставчиците на материали.

Иначе рискуваш всички да си помислим, че си поредният "картонаджия (големи са ми любимци)", който е фанАл дрелката и видиите, и хоп на ПДЧ-то :) Че то същото като картона.

Аз съм убеден, че имаш богат опит, придобит в големите фирми.... ама трябва и останалите да се убедят ;)
: Re: Монтаж на Мебели,фигури от ГК
: Vector April 29, 2014, 02:18:03 PM
Здравей Емил,
Искам 1во да ти кажа че,сглобяването на мебели от разкрой е в пъти по лесно от конструирането на гипскартон,но това ти няма как да знаеш ...
А на снимката която копирах от сайта на колегата Ви,не са спазени прости неща,като:
конструкция -тотално е сбъркан всеки модул.
Та дори в размерите ,единия шкаф е по тесен и има фуга?!
Шкафовете стоят на земята,пред перваза-за което нямам думи да опиша,и все пак да пробвам:ужасно е!
Ползван е много материал,който можеше поне да се удебели в един общ корпус,за да има цяло горно дъно -а така дори ненужния материал отнема от обема -и  е  грозно,като за сглобяването са нужни повече сглобки,повече рязане,повече кантиране ....  !!
В крайна сметка имаме някакви зле -сглобени шкафове,който седят на земята,и мн.излишен материал,също много ненужни детайли-които не само натоварват мебелиста -но и стоят грозно!
Има и още ..Но ще кажа само-че това е най абсурдната мебел която съм виждал,а аз съм виждал многооо глупости :)
Казваш,нападам - но всъщност ми беше отправена забележка -като това е спам в темата ми,с цел да бъда злепоставен ,и то от човек който има претенции че е проектант,а вече обясних че нещата на снимката са смешни!Ами поне да си трае,та да не се набива на очи :D
Казваш ,написал съм грешно EGGER на кирилица-ами то както и да го напишеш с Бг. букви все ще е грешно-но пък може и да греша,знам ли .. :)
Отлично знам колко панти да монтирам на гардероба,но ми беше интересно дали някой от форума ,щеше да даде съвет,като по този начин щях да се запозная с нивото му- никой не обели 2 думи-а това не говори добре ..
A ,дали гардероба ще е с надстройка или без-аз не ги решавам тези неща,всеки има право на лош вкус.Но ми е интересно как ще пренесеш детайли с размер :2400 х 600 до 5 етаж,ако решиш да правиш корпус без надстройка?!

 
: Re: Монтаж на Мебели,фигури от ГК
: Величко Великов April 29, 2014, 04:08:17 PM
Абе пич, не знам каква ти е целта, ама ако е да бачкаш с колеги-дизайнери - вървиш в обратната посока.
Че имаш проблем с правописа - ок, ама не виждам що се обиждаш. Отделно, че Павката явно му беше скучно та реши да коментира... ама то това се вижда с просто око, реакцията ти беше излишна.
Колкото до тая мебел - сигурен ли си, че коментарите ти по въпроса са в правилната посока? Дали концепцията им не е такава - да са от отделни кутии? За мен тая мебел е прототип и не мисля, че има смисъл да се коментира - ако не е поискан коментар.

Иначе всички сме разбирачи в някоя област, но форума тук е да споделяме и си помагаме - кой каквото не знае - да го научи. И затова тона ти не е подходящ, всички се учим, ако има някой тук да твърди, че знае всичко (в областта си дори), спокойно може да го наречеш късоглед и самохвалко(най-малкото)...

Та, относно твоята тема - защото тя си е твоя, можеш да си я цапаш колкото искаш, но все пак - ако искаш да има резултат от нея, те съветвам да предложиш не само монтаж и инсталиране на мебели, но и съвет и помощ при конструирането - правенето на мебели, та чак до последното болтче е отборна работа... А много от колегите ни имат нужда от помощ при конструирането и мисленето на правилния начин за постигането на добър резултат.
Успех!
: Re: Монтаж на Мебели,фигури от ГК
: Vector April 29, 2014, 05:13:48 PM
Здравей,Величко Великов!
Радвам се че се включвате и то с не-хаплив  коментар в темата .
Да,целта на моята регистрация тук бе да разглеждам проектите Ви,защото има много интересни и впечатляващи неща!
Тъй като Вие имате богат опит ,се надявах за в бъдеще да ползвам ваши проекти за което естествено клиента би Ви платил ..
Ще се постарая да смекча тона .Тия дни имах много изнервящи разговори с майстор ,който ми ремонтира машините - сметката ми там расте,а машините не са готови ,изключително напрегнат съм .. :@:@ Но това е др. тема..
Ако админа сметне че темата е за коша,нека го стори.
Поздрави!
: Re: Монтаж на Мебели,фигури от ГК
: Емил Колев April 29, 2014, 06:21:29 PM
Здравейте Vector,
изключително ме зарадвахте с поста си.

Сега сериозно- дадох ти няколко насоки как да усъвършенстваш себе си и познанията си - ти ми казваш как не ти харесва шкафа на "колегата Проектант". Май не вдяваш лесно какво ти се говори;)
Най-малкото Колегата е Архитект - пише го в сайта му (който си гледал), написах ти го и аз. Ама явно опита в големите фирми те е направил... леко разсеян и невиждащ писмените знаци. Или от толкова глупости, които си виждал си пропуснал да видиш ти каква глупост си написал ;)

Като гледам каква терминология използваш ми става прекалено ясно колко опит имаш, за познания да не говорим. Когато си достатъчно дълго в един бранш и ти ще се научиш как става това :)

Относно липсата на отговори в темата ти за гардероба, както и притесненията ти от този факт - на такъв въпрос не очаквай отговори ;) С други думи въпросът ти е глупав, дори за начинаещ мебелист, който не ползва немски панти на "хети".
Btw: Детайл 2500х600/700/800/900 мм. ще ти го кача сам по стълбището. Така, че си запази практическите познания в тази област за пред собствените клиенти, на които сглабяш ;)

Искам 1во да ти кажа че,сглобяването на мебели от разкрой е в пъти по лесно от конструирането на гипскартон,но това ти няма как да знаеш ...
- в голяма грешка си :) Но темата ми е скучна, както ти казах картонаджиите са ми любимци и честно казано предпочитам да си говоря с някоя кокошка, отколкото с тези толкова изтъкнати Професори ;)

Успехи Vector, от мен толкова ;)

PS. Извинения към Павел, че му взех правото на първи отговор. 

: Re: Монтаж на Мебели,фигури от ГК
: Павел Янев April 30, 2014, 12:41:52 PM
Емич:) Величко :) :) :) :)
Чак сега виждам отговирте по темата :)
Не мисля да коментирам закачката на човечеца...и той душа носи :)
Не знам за останалите колеги, но когато аз получа неграмото написана оферта, мейл, презентация или каквото и да е друго, автоматично спирам да работя с дадения подизпълнител и писмото му отива в коша.
Тази си неграмотност той прехвърля към крайния продукт, клиента, архитекта, дизайнера...ВСИЧКО.
Няма как да ме убедиш, че си мега гига професионалиста на обекта...и в същото време не знаеш кога се пише С и СЪС....за пълен и кратък член дори няма да се напъвам :)
За това не ти трябва висше образование...учи се в 3 клас...остава за цял живот .. нарича се обща култура...основа за бъдещо развитие...
Ако отношението към буквара ти е "през кура" както ти самият твърдиш ... то твърде жалко за теб...

Да не знаеш какво точно правят архитектите като цяло говори за лоша обща култура. Това го приемам когато си хлебар или автомонтьор.
В случая....не знам през каква призма и гледна точка да го погледна. Дори не искам да се напъвам.
Наскоро една мила госпожица беше в офиса ми...с желанието да работим с нейни продукти...и най-мило и учудено каза ..."ама нали дизайнерите и мебелистите измислят всичко...архитектите само го чертаят".....
кажи честно, а :)

Колкото до продукта, който е коментиран.....
Очевдно, че не си е направил труда да погледне снимките и да напъне сивото си вещество в задълбочен анализ.
Явно такова е отношението :) същото като към буквара...като към задължителната литература, която е трябвало да прочете от 5 до 12 клас....никакво :)

Успех ... със сглобяването на мебелите по проект и от кашони :)
: Re: Монтаж на Мебели,фигури от ГК
: Vector April 30, 2014, 08:47:49 PM
Хаха..Купона продължава!
Емилчо,относно

Btw: Детайл 2500х600/700/800/900 мм. ще ти го кача сам по стълбището. Така, че си запази практическите познания в тази област за пред собствените клиенти, на които сглабяш ;)


нещо съм се объркЪк-ал ,говорих за цял модул ,та ако ми Дигне6 това мебелчЕ ,то ти за мен ще си проектант-SUPER мен,също съм обеден че няма как да вдигнеш детайл с такива размери като в най широката си част м/у стените е 2000mm. но щом ти можеш, за мен ти контролираш материята :D  ...
Повтарям ти,картона е в пъти по сложен за монтаж ,но все пак зависи какво правиш с този материал ,и за това да ти кажа :Аз не правя стени и др. без -интересни неща.
Както съм написал в темата,правя фигури ,които в някои случаи- се движат отделни детайли,като в последния ни проект в който от фигурата излиза огледало над спалня и др. сложни и рискови неща - надявам се с този мой отговор да спреш да ми повтаряш-потретваш, колко сложно е мебело-строенето ,все пак с мебели се занимавам от 4г. и ако са начертани от читав проектант то не съм срещал трудности .. :)
Павел Янев,чаках отговора ти.
Дали си ПРО-ектант или друго ,не ме касае щом ти в сайта си ,си поместил подобна снимка!
Да ти кажа честно,въобще не е трудно да проектираш хубава мебел и да я монтираш -та дет се вика :трябваше от обща култура  да сглобиш нещо читаво,не-стоящо на земята и др. щуротии ... това говори що за архитект си :)
Друго което засягаш-било ми през ... за буквара?!
Не помня да съм казвал това,мисля че казах :Че ми е през ...-а за човека с буквара,който не може да направи читава мебел а е проектант =визирах теб .

 


: Re: Монтаж на Мебели,фигури от ГК
: Емил Колев May 01, 2014, 01:31:56 PM
Уважаеми Vector.

Няма да е зле да си смениш ник-нейма, защото е очевидно, че геометрията не ти е понятна, дори хич :)
Или конкретно тази след 5-ти клас, където се изучава разлика между повърхнина и обем ;) А пък тя е важна както за мебелите, така и за картона... че дори и за кашоните за сглобяване.
Искрено ме развесели с написаното :) Бил се объркал между детайл и модул - не знам как въобще да коментирам :) То разлика почти няма :)
То гледай да не се объркаш на обекта, като вместо желаната фигурка на тавана на клиента му издигнещ декоративна колона в средата на помещението... ей така, щото си се объркал ;)

Затова е важен Авторският Контрол, който често се осъществява и от Архитекти. На всеки един обект има голям сбор от Векторни Величини с различни посоки и без контрол става мазало ;) Но това няма как да ти е ясно, защото капацитета ти стига до едно ниво, от което определено не искаш да се издигнеш нагоре.
Конкретно в твоят случай се получава Виетнамски синдром - пишкаш срещу вятъра :) Критикуваш компетентността на хора с образование, опит, реализации и иновативни възгледи. А всъщност си неграмотен пенкилер, който си мисли, че така ще излезе по-умен. Със сгрешена посока си Векторе :)

По-малкият ти проблем е, че си неграмотен. По-притеснителното е, че дори нямаш възможността да си изкажеш мнението, без да се объркаш няколко пъти. Детайл ли било, фигурка ли... не се притеснявай- всичко е ЕгЪр ;)

По-големият проблем е, че хорица като теб се представят за професионалисти пред клиентите: наблягат на опита си в сглобяването от кашони, оплюват повечето си Колеги, драскат на Paint-a (KD), дават ниски цени (щото са сив сектор) и накрая сглобяват с точност до милиметър.
И като се "представите" на обекта, то на клиента му се плаче в последствие. Ама какво да направи: няма договор, няма гаранционна карта, няма фирма изпълнител - само телефона на някой Вектор и хвърчаща квитанцийка.
И от такива "работили в големи фирми" излиза лоша слава на Гилдията като цяло.

Запомни от мен нещо, казано с най-добри пожелания: плюейки останалите не ставаш по-добър. Усилия трябват, а тогава и останалите го оценяват. Не е нужно да се пънеш къде си работил и колко знаеш - то си личи.
Повече не виждам смисъл да коментирам, извода си го направи сам.

PS. И нещо на вниманието на Админа.

Темата е добре да се направи важна! Да се пренесе, заедно със съдържанието й, в клиентската секция.
Нека всеки потенциален клиент бъде запознат на какви "Векторни Величини" рискува да попадне, в търсене на ниска цена за реализация.
А именно:

- специалисти във ВиК, монтаж на паркет, редене на гранитогрес, картон и корпусна мебел. Точност до милиметър.
- слабограмотни и леко глуповати "професионалисти", които ще изготвят перфектна оферта, договор, както и условия за гаранция на изделието.
- тънкообидни господа, които приемат всяка критика/съвет като нападка и започват да хулят.
Странно какво ли ще се получи, ако клиента не си хареса крайният резултат...въпрос на избор :)
: Re: Монтаж на Мебели,фигури от ГК
: Величко Великов May 01, 2014, 02:23:28 PM
да, темата май наистина стана образователна. Мислех да затрия, ама нека седи :)
: Re: Монтаж на Мебели,фигури от ГК
: Vector May 02, 2014, 10:04:30 AM
ЕмилЧоуу,Емилчоуу ... Пишеш че те развеселявам с мненията си -няма лошо.
Но реших да прегледам някой твои мнения и ми настръхна косата,та чак ми паднаха чорапите ...:D
Ето на какъв бисер попаднах : http://sreda.dibla.com/index.php?topic=8938.0 (http://sreda.dibla.com/index.php?topic=8938.0) и по точно това:
" Доста повече внимание трябва да се обърне на самата сглобка страница/таван.
Колкото повече диблички - толкова по-добре.
"
Осъзнаваш ли каква глупост си написал ?Като конструктор ,трябва да ти е ясно че си има определен брой дибли които се монтират през разстояние на детайл ,защото ако сложиш"повече диблички-толкова по добре"вероятността да се разцепи ПДЧто е огромна,а шкаф монтиран на тавана и неговото падане въобще не е шега!!Настръхвам като си помисля че под шкафа може да е дете...
Преди време ,един колега също като теб "ръгаше" диблички в един горен шкаф ,и след като клиентката реши да си прибере посудата-шкафа се откърти ,и й строши пръстите на краката ....  :o
Та в мен напира един въпрос - Що за конструктор дава подобни съвети,в сайт който се чете от хиляди мераклии ?Та ти си за затвора,пич!!!
конструктор си колкото аз съм арХИТект . :) Точно за такива написах в горните си постове че са опасни!!!
На такива като теб им викаме:интелигентни педерюги ,щото гледаш го-изказва се добре,има мнение по всеки въпрос,а като трябва да си свърши работата я засира тотално ,и после като го питаш защо прави глупости ,започва да говори безкрайните си празни приказки....
Трябва да ти кажа че попаднах на още твой глупости който нямат нищо общо с реалността ,но не мисля да ти отварям очичките,все пак за тази работа пари вземаш ........
В никакъв случаи админа да не трие темата !!!!!!! Трябва да е ясно на хората ,що за конструктор е Емилчо и идеите му за капани .....
: Re: Монтаж на Мебели,фигури от ГК
: Величко Великов May 02, 2014, 12:13:21 PM
Темата че ще я оставим - със сигурност.
Но ти препоръчвам, преди да продължиш с анализите си тука, покажи какво си направил досега, в противен случай ще съм принуден да те прехвърля от група Проектанти в Посетители.
Колкото до Емил Колев - той отдавна е доказал какво може и прави. Давай и ти, за да знаем, че зад думите ти стои нещо...
: Re: Монтаж на Мебели,фигури от ГК
: Емил Колев May 02, 2014, 07:29:18 PM
Уважаеми Vector :)

Наистина ме забавлявате с постовете си, само дето малко си изпускате нервите...няма лошо.... гледам те на мокрият пясък ;) Нали го знаеш лафа ;)

Във форума може да видиш още много мои "бисери" - проучвай, най-накрая и в теб да видим мисловна дейност :) Браво, както си тръгнал ще те дипломираме с общи усилия ;) А колко клиенти ще имаш тогава - то фигурки, то кашони.... голямо сглобяване ще падне ;)

С малката разлика, че заставам зад постовете с името си.... и ти кой беше... о да, Вектора на картона и мебелите в кашони :) Сглобчик ли беше... или ?!

Но.... понеже виждам, че меко казано си " ербап" ;)
Заповядай на следващата сбирка на Дибла, защото ще имаш 2 уникални възможности:

1 - ще запознаеш повечето дизайнери колко си Велик във Векторната сфера и кашоните разбира се. Няма да можеш да си вдигнеш главата от бачкане, ще се редят на опашка пред теб :) Ще станеш Яката Работа ;)
2- ще можеш да ми кажеш на F2F как наричали хората като мен...ще те очаквам с нетърпение :)

Ще очаквам появата ти Геометрично Явление :D

PS. Сега е момента да покажеш, че не си такъв, какъвто изглеждаш ;)

PS2. Величко, открай време ги приемате всякакви в тази група Проектанти, още ли продължава практиката ?:): Re: Монтаж на Мебели,фигури от ГК
: Vector May 02, 2014, 08:29:00 PM
Здравейте Величко ,
Имам огромно желание да покажа мои неща - но предвид че не съм искал разрешение за снимки от клиентите си,малко се притеснявам да кача фотоси ,но и за това има начин само бъдете малко търпеливи-един приятел от доста време иска да му направя нещо и тъй като не мога да му искам пари,то в замяна ще снимам "творбата си" и ще я кача! и понеже много се амбицирах в момента -то тя ще бъде уникална!
Ние се опитваме да правим неща,който други дори не са си помисляли-ние можем да променяме геометрията на нашите фигури чрез много малко усилия -само с побутване или чрез електромотор с редуктор.....,а в резултат се получава продукт който трудно би омръзнал тъй като може да се променя според кефа на клиента има и др. готини неща,но 1 снимка би говорила повече от 1000-и  думи. за това малко търпение ..
GK представлява голям интерес за нас,понеже е евтин,може да приема сложни форми и мисля че всеки би могъл да си позволи подобно удоволствие ....
Бих могъл да кача снимки на мебелите в къщи - но в този сайт видях далеч по интересни неща, и за това мисля да се въздържа ....За мен мебелите са просто кутии в който човек да прибере вещите си - като ми кажат :искам кухня ,то работата ми се свежда в това: да измеря пространството ,да ми кажат цвят и кант на ПДЧто,да предложа механизми и да начертая кухнята - смятам си разкроя ,сглобявам  и я монтирам-нищо интересно..
Здравей Емил,поразгледах какво си писал -имаш пропуски момче,иначе пишеш доста надменно ...та това са неща които са в основата на всяка мебел и ако не се постараеш да ги научиш то поне не се обаждай .
Никви проблеми да се видим-тежа 120кг и от сутрин до вечер се занимавам с тежък физически труд,вече малко остарявам но все ще намеря сили да те ступам :)
: алам
: Емил Колев May 03, 2014, 01:21:22 AM
Никви проблеми да се видим-тежа 120кг и от сутрин до вечер се занимавам с тежък физически труд,вече малко остарявам но все ще намеря сили да те ступам :)

Не се притеснявай :) Нямам притеснения да натиря накакъв мазен тюфлек (тип Вектор).... нямаш си представа как ще се въртят мазнинките ти ;) Приготви си килцата :)
Заповядай момче :)
: Re: Монтаж на Мебели,фигури от ГК
: Боби May 03, 2014, 07:16:25 PM
 Дано упоритостта в диалога ви бива толкова голяма и спрямо работните ви процеси! Аз предлагам да премерите сили в някоя механа и да видим кой ще успее да похапне по-добри гозби. ;) И после да качите тук снимки от събитието, за да ви видим преяли и усмихнати. :)
: Re: Монтаж на Мебели,фигури от ГК
: Величко Великов May 05, 2014, 11:36:02 AM
Съгласен с Боби, нещо много тестостерон се събра - има ли нужда от тооолкова конфронтация??? И какво доказва това?
: Re: Монтаж на Мебели,фигури от ГК
: Иван Арнаудов July 13, 2014, 06:10:56 PM
пийс, бре, 'ора
(http://thumbs.anyclip.com/tNXBD6Sv7/tmb_1445_480.jpg)