Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/diblacom/sreda/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/diblacom/sreda/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3
- Blower door тест & Термографски анaлизи

DIBLA

в помощ на дизайнера => Строителни и довършителни дейности => : hexagon October 09, 2011, 01:43:54 AM

: Blower door тест & Термографски анaлизи
: hexagon October 09, 2011, 01:43:54 AM
Blower door тестовете са новост за България и за момента Хексагон-Билд е единствената компания предлагаща тази услуга. Има най-различни стандарти за този вид обследване, но нашия екип основно работи по EN13829 (Europe) n50 A и B, който смятаме за най-подходящ при обледване на сгради в страната. Същността на подобен вид обследване е да се наподобят климатични условия, при които в сградата започва да прониква или да изтича въздух. Този процес може да доведе до големи топлинни и енергийни загуби за обитателите на имота. В по-лошите случаи, натрупването на влага от кондензационни процеси при нахлуване на външен въздух или изтичане на затоплен през пукнатини и отвори в ограждащата конструкция може да причини разрушаване на части от фасадата и влошаване на микроклимата в имота.
До края на Април 2012г. нашия екип ще извършва комбинирано обследване на къщи и апартаменти на промо цена:

- 420 лв с ДДС за апартаменти;

- 540 лв с ДДС за къщи.

Термографското обследване на имоти за Енергийна ефективност без Blower door тест не може да Ви даде точен резултат за инфилтрацията и ексфитрацията в дома Ви!
Резултатите от това обследване ще се предават на електронни носители и ще съдържат Термографски доклад за откритите дефекти в жилището и доклад от Blower door теста. Цената няма да зависи от големината на осбледваните имоти!
Възползвайте се от промоционалните условия и направете високотехнологично обследване на имота си със сертифицирани специалисти и възможно най-добрата техника в света. За момента сме единствената фирма в България с три международни сертификата по Инфрачервена термография и лиценз за Home Inspection oт InterNACHI US.