Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/diblacom/sreda/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/diblacom/sreda/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3
- интериор

DIBLA

дизайн => ИНТЕРИОР => : armyoffme March 07, 2009, 01:29:33 PM

: интериор
: armyoffme March 07, 2009, 01:29:33 PM
помещение тип затворена тераса на къща.Как ви се струва?
: Re: интериор
: Стефан Петров March 07, 2009, 01:48:50 PM
Ако това е помещение за релакс и трябва да е просторно, то на мен ми изглежда пусто. Този оезлонг според мен трябва да се подчертае като акцент...Сега нито вида му нито разположението му го правят нещо впечатляващо и ми стои малко  като "на склад", щото в другите стаи има ремонт да речем. Тва на стената картина ли е или плазма? Ако е плазма е висока, ако е картина- дразни с размер, цветове и т.н. Пробвай да смениш света на някои от стените. Може с камък да са само 1-2 като акцент или акцентирай върху една от тях с цвят. Помисли за някакви висящи неща от гредите. Нали има  разни там бели парцалени лампи и т.н. Можеш да потъмниш пода и да оправиш текстурата. Пробвай някаква ламперия ако искаш. Опитай с кафеви стени, натурален дъб, бяло(текстил, хартия). Успех!   
: Re: интериор
: Mbosko March 07, 2009, 02:15:05 PM
Един изстрадан съвет - ако това ще се използва за живеене, задължително, ама задължително трябва да се направи нещо да го покрива през лятото (и честно казано ако са електрически щори трябва да са от най-тежка категория) защото няма климатик който да се справи като го напече.
: Re: интериор
: nikolaiiand March 08, 2009, 12:30:08 AM
mm нещо като се загледаш , спряпо пропорциите на сяданети и др. фактори , мнооо е ниско това помещение май?или ? незнам не ми се връзва на височина 2,2  - 2,4м да се прави нещо таква ??? незнам
: Re: интериор
: Волен Валентинов March 08, 2009, 03:41:13 AM
повече напомня на затвор от колкото на "релакс"
с прекомерното използване на този камък...не печелиш
кийп дигин' :)
: Re: интериор
: bigri March 08, 2009, 05:44:41 PM
  Според мен тук ефектът ще е парников.Ако това е затворена тераса и слънцето влиза свободно,няма да е много удачно.От къде смяташ да се проветрява или климатизира?Нещо като сенници или друго слънцезащитно устройство ще има ли?
  Относно визията:има идея,но е добре да я прецизираш.Поработи малко върху Mapping-а на пода и ратановите мебели.Интересни са като мебели.Може да се получи добре ако доизчистиш нещата.Съгласна съм с мнението,че с многото камък не е добре.Може би е по-добре да го оставиш частично.Успех!
: Re: интериор
: Sweety_Tweety March 11, 2009, 03:42:57 PM
На мен ми е странно самото помещение, под затворена тераса си представям изцяло остъклено помещение, тук е малко депресивно че и четирите стени са плътни! Този камак наистина идва в повечко, а и като ще играе ролята на тераса вкараи повечко зеленина, че да стане по живичко! Успех :)