незнам защо много хора,мои познати и непознати нямат много добро мнение за тоя университет-особенно тази специалност си е малко как да се изразя слаба работа с добро име..виж лесотехническия е друг въпрос,относно стажа,в което и студио да идеш и да кажеш,че ще им работиш за без пари ще те вземат.Ако мислиш,че кариера се стартира като си оставиш телефона някъде и си мислиш,че някой ще ти се обади-бъркаш се.За да пробиеш в тази сфера се иска да се навираш и да нахалстваш колкото можеш иначе няма да имаш шанс,защото от 100 завършили тази специалност само 1-2-ма стават истински професионалисти.Останалите просто не се научават да търпят критика.Поздрави
Здравейте,тази година ще завърша Интериорен дизайн в Нов Български Университет.Бих искала да започна работа като за начало на ниво стажант,навсякъде искат опит,но все пак трябва да се дава и шанс да се придобива такъв и човек да се обучава в истинска работна среда. Имам познания по 3D studio max i Photoshop-не владея 3ds max перфектно но имам амбиция да го науча
Здравейте,тази година ще завърша Интериорен дизайн в Нов Български Университет.Бих искала да започна работа като за начало на ниво стажант,навсякъде искат опит,но все пак трябва да се дава и шанс да се придобива такъв и човек да се обучава в истинска работна среда. Имам познания по 3D studio max i Photoshop-не владея 3ds max перфектно но имам амбиция да го науча.качих нещо направено от мен,ако някой прояви интерес тел. ми е 0887435779