аз пак да се изложа, тъй и тъй.....
Аз мисля че това да може да се рисува е изключително важно нещо, аз имам толкова идеи в главата си,но като не мога да визуализирам по никакъв начин, си остават там дълбоко в мозъка. Дори сега като ми проектират апартамента, не мога да им обясня какво искам, защото не мога да го нарисувам и те разбират съвсем различни неща.(направо ще се пръсна от яд:(
Цитат на: ELI в юни 11, 2008, 10:51:56 amАз мисля че това да може да се рисува е изключително важно нещо, аз имам толкова идеи в главата си,но като не мога да визуализирам по никакъв начин, си остават там дълбоко в мозъка. Дори сега като ми проектират апартамента, не мога да им обясня какво искам, защото не мога да го нарисувам и те разбират съвсем различни неща.(направо ще се пръсна от яд:( е ти ако можеше да нарисуваш идеите си нямаше да ти трябва дизайнер ))) друг е въпроса дизайнера който си избрала дали също може да разбере и развие твоите идеи върху лист www.color-logic.eu
не е нужно да си Пикасо за да се постараеш малко да скицираш нещо което ти е в главата... въпрос на малко желание.. и старание е
Цитат на: color-logic.eu в юни 11, 2008, 10:13:31 pmЦитат на: ELI в юни 11, 2008, 10:51:56 amАз мисля че това да може да се рисува е изключително важно нещо, аз имам толкова идеи в главата си,но като не мога да визуализирам по никакъв начин, си остават там дълбоко в мозъка. Дори сега като ми проектират апартамента, не мога да им обясня какво искам, защото не мога да го нарисувам и те разбират съвсем различни неща.(направо ще се пръсна от яд:( е ти ако можеше да нарисуваш идеите си нямаше да ти трябва дизайнер ))) друг е въпроса дизайнера който си избрала дали също може да разбере и развие твоите идеи върху лист www.color-logic.euеми ако умея да обяснявам добре може и да разбере, но и ако това не умея........................
Цитат на: ELI в юни 15, 2008, 02:47:01 pmЦитат на: color-logic.eu в юни 11, 2008, 10:13:31 pmЦитат на: ELI в юни 11, 2008, 10:51:56 amАз мисля че това да може да се рисува е изключително важно нещо, аз имам толкова идеи в главата си,но като не мога да визуализирам по никакъв начин, си остават там дълбоко в мозъка. Дори сега като ми проектират апартамента, не мога да им обясня какво искам, защото не мога да го нарисувам и те разбират съвсем различни неща.(направо ще се пръсна от яд:( е ти ако можеше да нарисуваш идеите си нямаше да ти трябва дизайнер ))) друг е въпроса дизайнера който си избрала дали също може да разбере и развие твоите идеи върху лист www.color-logic.euеми ако умея да обяснявам добре може и да разбере, но и ако това не умея........................ е ако и това не умееш ще се обърнеш към мен и ще видим какво може да направя ))))))))www.color-logic.eu
Цитат на: color-logic.eu в юни 15, 2008, 06:53:49 pmЦитат на: ELI в юни 15, 2008, 02:47:01 pmЦитат на: color-logic.eu в юни 11, 2008, 10:13:31 pmЦитат на: ELI в юни 11, 2008, 10:51:56 amАз мисля че това да може да се рисува е изключително важно нещо, аз имам толкова идеи в главата си,но като не мога да визуализирам по никакъв начин, си остават там дълбоко в мозъка. Дори сега като ми проектират апартамента, не мога да им обясня какво искам, защото не мога да го нарисувам и те разбират съвсем различни неща.(направо ще се пръсна от яд:( е ти ако можеше да нарисуваш идеите си нямаше да ти трябва дизайнер ))) друг е въпроса дизайнера който си избрала дали също може да разбере и развие твоите идеи върху лист www.color-logic.euеми ако умея да обяснявам добре може и да разбере, но и ако това не умея........................ е ако и това не умееш ще се обърнеш към мен и ще видим какво може да направя ))))))))www.color-logic.euе значи си намерих специалист по вътрешен интериор, сега остава да издържи на претенциите ми и да осъществи идеите ми:)
Цитат на: ELI в юни 15, 2008, 08:27:47 pmЦитат на: color-logic.eu в юни 15, 2008, 06:53:49 pmЦитат на: ELI в юни 15, 2008, 02:47:01 pmЦитат на: color-logic.eu в юни 11, 2008, 10:13:31 pmЦитат на: ELI в юни 11, 2008, 10:51:56 amАз мисля че това да може да се рисува е изключително важно нещо, аз имам толкова идеи в главата си,но като не мога да визуализирам по никакъв начин, си остават там дълбоко в мозъка. Дори сега като ми проектират апартамента, не мога да им обясня какво искам, защото не мога да го нарисувам и те разбират съвсем различни неща.(направо ще се пръсна от яд:( е ти ако можеше да нарисуваш идеите си нямаше да ти трябва дизайнер ))) друг е въпроса дизайнера който си избрала дали също може да разбере и развие твоите идеи върху лист www.color-logic.euеми ако умея да обяснявам добре може и да разбере, но и ако това не умея........................ е ако и това не умееш ще се обърнеш към мен и ще видим какво може да направя ))))))))www.color-logic.euе значи си намерих специалист по вътрешен интериор, сега остава да издържи на претенциите ми и да осъществи идеите ми:) няма неосъществими идеи
Според мен способността да рисуваш не е равнозначна с това да си добър специалист.... в смисъл ... не мисля че е нужно да си добър художник за да може да направиш точно това за което хорта ( клиентите ти ) са си мечтали да иматВсе пак това си е лично мое мнение де...
Дизайнера трябва задължително да може да РИСУВА, а не да прави скицки и драскотинки
ЦитатДизайнера трябва задължително да може да РИСУВА, а не да прави скицки и драскотинкиПравенето на скици не е ли рисуване?