Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/diblacom/sreda/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/diblacom/sreda/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3
- CAD моделист, индустриален дизайнер търси работа

DIBLA

работа => Работа - предлага и търси => : L!N June 18, 2013, 01:20:02 PM

: CAD моделист, индустриален дизайнер търси работа
: L!N June 18, 2013, 01:20:02 PM
Здравейте!
Казвам се Лин Малинов.
Занимавам се с индустриален дизайн от около 5г. Възпитаник съм на ТУ София, специалност Инженерен дизайн, направление индустриален дизайн. През последните 3 години съм дистрибутор и рекламен агент в официалния дистрибутор на акрилните камъни LG HI-MACS за българия 3SD (http://www.3sd.eu). Заедно със собственика на 3SD, д-р Георги Червендинев, койте е добре известен с работата си и на база негова идея, с помощта на колеги студенти направихме прототипа на българска голф-количка Arc car. Занимавал съм се с изработка на матрици и готови изделия от фибростъкло, на кухненски плотове от акрилен камък LG HI-MACS. Най-големият ни изпълнен обект от акрилен камък е декорът в студиото на ТВ България он еър. Поради една или друга причина, въпреки ангажимента ми към 3SD търся развитие на в обастта на индустриалния дизайн и неговото внедряване в производство.
Занимавам се с CAD моделиране, изготвяне на техническа документация и визуализации с вградения в нея V-ray, основно на програмата Unigraphics Siemens NX във версии от 6 нагоре от около 4г., както и Solidworks. Работя още с програмите на Adobe Photoshop &  Adobe Illustrator, Adobe Dreamweaver, както и Corel Draw. При необходимост бих разширил и познанията си и върху софтуер като Cinema 4D или 3DS мах, които към момента определям по-скоро като базови.
Имам наскоро завършена успешна учебна практика в тунера на автомобили Брабус, Германия. Препоръки, CV налични при поискване. Портфолио налично на адрес: http://dox.bg/files/dw?a=1d29ac5772 (http://dox.bg/files/dw?a=1d29ac5772)   
За мен - целеустремен, перфекционист, работя добре в екип, с добри презентационни умения и в контакт с клиенти, с желание за развитие, подобряване на уменията и растеж в компания с ясна визия за своето бъдеще където работата е реална, а не само едно пожелание за по-добри дни! Бих бил щастлив ако мога да приложа придобитите си умения и опит през годините и на ново място с нови предизвикателства! Благодаря за вниманието!
Ако смятате, че можем да си бъдем полезни, за контакти: lin@3sd.eu, skype: bikerider_